Image

5 leuke activiteiten in juni die je niet mag missen

Activiteiten Almere juni 2017

LUILAK BLOEMENMARKT (Vrijdag 2 juni)
Vrijdag 2 juni kunnen vanaf 13.00 uur tot 23:00 de bloemetjes weer buiten gezet worden. Letterlijk! Het Stadhuisplein wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee. Je kunt op deze gezellige Luilakmarkt alle soorten planten, bloemen, en struiken kopen. Ook voor tuinaccessoires ben je hier aan het goede adres. Moe van al het gestruin langs de kraampjes? Plof dan even neer op één van de gezellige terrasjes!

VIS À VIS (vanaf woensdag 7 juni)
In juli 2016 namen we een kijkje achter de schermen bij het theaterspektakel Vis à Vis, waar Mascha Selhorst (hoofd marketing) ons een rondleiding gaf. Deze zomer is Vis à Vis weer terug met een nieuwe voorstelling: Mare. Op onze website kon je er eerder al álles over lezen. De nieuwe voorstelling van Vis à Vis is van 7 juni t/m 30 juli en 30 augustus t/m 1 oktober te zien op het Almeerderstrand. Op steenworp afstand van DUIN. Je kunt je tickets (verkrijgbaar vanaf €17,50 per stuk) hier bestellen.

WOONEXPEDITIE ALMERE (Zaterdag 10 juni)
Yes, ook dit jaar doen DUIN mee aan Woonexpeditie Almere. Iedereen die op huizenjacht is, kan op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 16.00 in de hele stad binnenkijken bij bestaande woningen en nieuwbouwprojecten bezoeken. Ook DUIN zet op deze dag de deuren van de modelwoningen open. Kom naar Duinstraat 31 en ervaar zelf hoe het is om op deze bijzondere plek te wonen. Of ontdek de omgeving en maak een tocht door het Kreekbos, langs Vis á Vis, het strandbad DUIN en Marina Muiderzand. Tot dan!

ALMERE CITY RUN (Zondag 18 juni)
Wist je dat de Almere City Run is uitgeroepen tot 1 van de 100 leukste lopen in Nederland? Zorg dat je deze dus niet mist op zondag 18 juni! De routes gaan dwars door het centrum en de natuur van de stad en er zijn verschillende afstanden die je kunt afleggen. Dit maakt de Almere City Run geschikt voor kids tot gevorderde sporters. Kun jij niet wachten om Almere al sprintend te ontdekken? Jezelf aanmelden kan hier.

PRINSEN EN PRINSESSEN DAG (Zondag 25 juni)
Wil jouw zoon of dochter ‘later’ prins of prinses worden? Kom dan naar de speciale Prinsen en Prinsessen Dag in Buurtcentrum Het Forum. Laat je betoveren tijdens deze vrolijke en gezellige dag voor jong en oud. Gedurende de middag worden de kinderen vermaakt met betoverend prinsen en prinsessen entertainment.

 

Wil je nooit meer een leuke activiteiten in Almere missen? Kijk dan ook eens op onze evenementenkalender.