Image

DUIN aan het woord | Roos Tijmes

Duin aan het woord

“Ik was eigenlijk nog niet echt op zoek, maar toen ik het huis van vrienden zag dacht ik: dit is wel echt een heel gaaf project,” vertelt Roos enthousiast, terwijl ze leunt tegen haar nieuwe keukeneiland. Wat haar specifiek zo aantrok aan DUIN? Daar hoeft ze niet lang over na te denken. “Het is heel relax en je hebt alle ruimte. Dat vind ik eigenlijk wel heel fijn.”

Hoewel ze bij haar vrienden al een glimps opving van hoe haar toekomstige woning eruit zou komen te zien, bleef het toch wel even spannend. DUINbewoner Roos is echter zonder twijfel blij met het resultaat. “Ik had verder alleen nog maar plaatjes gezien, maar het is echt wel geworden zoals ze zou zeggen dat het zou worden.”

Toch valt het Roos op hoe iedereen zijn eigen twist geeft aan de woning. De buren komen namelijk niet alleen graag bij elkaar op bezoek voor een gezellig barbecue of ‘gewoon’ even om bij te praten, maar ook zeker om elkaars interieur te bewonderen. “Dan kom je bij elkaar binnen en denk je: wat is dat leuk en wat is dat anders,” vertelt Roos enthousiast. “Het is heel leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen smaak in het DUINhuis creëert.”

Verder geniet Roos op en top van de omgeving. Zo is ze regelmatig buiten te vinden waar ze geniet van de dijk, het water en het strand. DUIN is voor haar dan ook de plek bij uitstek om te sporten. “Je hebt alle vrijheid om te doen en te laten wat je wilt,” aldus Roos.

Eén ding is zeker: deze DUINbewoonster ziet zichzelf dan ook nog heel lang wonen in DUIN. “Ik ga ervan uit dat ik hier nog wel een heel lange tijd blijf wonen. Het project kan alleen nog maar leuker worden,” zegt Roos, waarop ze lachend vervolgt. “En het huis is groot genoeg om baby’s te maken, dus dat komt wel goed.”

Bekijk hier ook de andere afleveringen van ‘DUIN aan het woord’.