Image

DUIN aan het woord | Tom Spierings

“Drie minuten fietsen en dan ben ik bij mijn boot.” Tom Spierings (projectmanager) woont in DUIN. Hij is blij. Samen met zijn vrouw en vier kinderen is hij vanuit Naarden naar DUIN verhuisd. “Twee kinderen zijn al uit het huis en die maakte het niet zoveel uit, de andere twee hadden wel hun bedenkingen.”

Die bedenkingen zijn inmiddels wel verdwenen. “Het is een fantastisch project. Fantastisch huis. En ik denk ook een geweldige buurt”. Tom refereert aan de enthousiaste buurtborrels die georganiseerd worden. “Het schept toch een band dat we hier allemaal ingestapt zijn.”

De projectmanager was één van de eerste die getekend heeft voor een huis in DUIN. “Ik volgde het idee helemaal. Maar ik had wel vier kinderen…” Dus wilde hij het één en ander wijzigen aan het huis. Een extra kamer bijvoorbeeld. “De ontwikkelaar is met de architect gaan praten en het lukte.” De ideeën die hij had zijn zelfs als opties verwerkt voor latere kopers.

Het water heeft een grote aantrekkingskracht op Tom. “Marina Muiderzand is om de hoek.” Dat dit een bijzondere haven is, hoef je deze fanatieke zeiler niet te vertellen. “Het is één van de weinige havens waarbij je direct op groot water zit en niet eerst door een sluis of ophaalbrug hoeft.”

Na een heerlijke dag zeilen, is het heerlijk toeven op het strand van DUIN. De strandtent Steel Creek is dan ook heerlijke uitvalsbasis voor het gezin Spierings.

DUIN zocht Tom Spierings op en maakte een interview. Bekijk de video hieronder.