Image

DUIN aan het woord | Arjen & Nannita

Het is iets totaal anders. “We woonden in Hilversum in een oud vrijstaand huis. Afgeschermde tuinen. Een hele andere buurtbeleving. Maar nu in DUIN maken wij echt onderdeel uit van een buurt. Doordat je samen met je buren in een project bent gestapt, verbindt dat enorm.”

Het zand maakt het juist echt.

Vooraf was er ook ruimte voor twijfel. “Wanneer de wind vanaf de brug van de A6 komt, kun je dat buiten horen. En dat Schiphol in de buurt is, zijn we in Hilversum minder gewend.”

Arjen en Nannita hebben nu de omgeving juist helemaal omarmd. Regelmatig fietsen ze naar Oostvadersplassen, Almere Haven of juist Nijkersluis liggen op de route.

En thuis, het zand? Lachend: “We hebben bewust voor een vloer gekozen met een zandkleur. Dan voel je het wel, maar zie je het niet.” Even later: “Er is zand, maar dat weet je van tevoren… In Egmond aan Zee is er ook zand in je vakantiehuis. Dat maakt het juist echt.”

DUIN ging op bezoek bij Arjen en Nannita en maakte een interview. Bekijk de video hieronder.