Image

Open Dag in DUIN: zaterdag 7 januari

Je leest het goed: op zaterdag 7 januari ben je als vanouds welkom van 10.00 tot 14.00 aan Duinstraat 31. In deze woning hebben wij voor jou alle informatie klaarliggen over onze koopwoningen zoals plattegronden, impressies, prijslijsten en sanitair- en keukeninformatie. Uiteraard zijn wij ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over de woningen én natuurlijk om het Duingebied aan u te laten zien. Want één ding is zeker: DUIN moet je echt ervaren!

open dag in DUIN noorderduin
NIEUWS UIT NOORDERDUIN
Leuk om te weten: het gaat ontzettend goed met de verkoop van Noorderduin. Van de 38 woningen zijn er inmiddels 11 verkocht en staan er 7 onder optie. Noorderduin, is na Zuiderduin, het volgende duinlandschap wat gerealiseerd wordt. Als je vanuit de Poortdreef DUIN inrijdt en de eerste weg rechts neemt richting de Marina zie je Noorderduin al verschijnen. Het is zeker een bezoek waard tijdens je bezoek aan de Open Dag. In Noorderduin bieden we drie verschillende woningen aan: Duintop, Duinpan en Witzand. Op deze pagina vind je meer informatie over de desbetreffende woningen. Zie jij het wel zitten om in de duinen te wonen doch centraal gelegen? Maak een afspraak via info@duin.nl of bel op 06-49202632.

open dag in DUIN noorderduin
UNDER CONSTRUCTION
Nog meer nieuws vanuit DUIN: nadat het houtwerk is aangebracht op de Terraswoningen, is nu ook het metselwerk gestart. De DUIN Terraswoning is een ruime, lichte woning vanaf 173 m², gelegen op een duinhelling aan kreekwater en de bosrand. De drielaagse woning is van alle gemakken voorzien met een grote woon- en eetkamer, twee badkamers en een terras en tuin op het zuiden. Er zijn vier slaapkamers, waarvan een riante master bedroom met badkamer. De woning beschikt daarnaast over een grote ruimte waar je alle kanten mee uit kunt. Denk bijvoorbeeld aan een hobbykamer, game-room, thuisbioscoop of sauna. Geloof ons: het ziet er al veelbelovend uit!

Wil je niets meer missen? Meld jezelf dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws in jouw inbox. Je kunt jezelf hier inschrijven.