Image

Nieuws uit Noorderduin: wij verwelkomen de eerste kopers!

Noorderduin

Als je vanuit de Poortdreef DUIN inrijdt en de eerste weg rechts neemt richting de Marina zie je Noorderduin al verschijnen. Het eerste deel van het gebied, fase 2b, bevindt zich aan je rechterzijde. Fase 1 en 2a bevinden zich aan de linkerzijde van de Marinaweg. Evenals Zuiderduin, zal Noorderduin worden gekenmerkt door een duinlandschap. Sterker nog: de huizen zullen hieraan ondergeschikt zijn. Noorderduin weet zichzelf te onderscheiden door de huizen met witte bakstenen en de haast mediterrane holle dakpannen. In Noorderduin fase 2b zijn drie typen eengezinswoningen beschikbaar. DUINtop met een zadeldak, DUINpan met een asymmetrisch dak en Witzand met een zadeldak.

DUINtop
DUINtop is een mooie drielaags eengezinswoning gelegen aan een prachtige duinvallei met een vraagprijs vanaf €302.000 v.o.n.. De woning van circa 123 m² tot 142 m² heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en vloerverwarming op de begane grond.

DUINpan
DUINpan is een drielaags eengezinswoning in Noorderduin met een vraagprijs vanaf €320.000 v.o.n.. De woning van circa 132 m² is op de begane grond met 1,2m uitgebouwd, heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair met ligbad van Villeroy & Boch en vloerverwarming op de begane grond. Ook zijn er veel optiemogelijkheden.

Witzand
De DUIN Witzand is een woning van circa 123 m² met een vraagprijs vanaf €302.000. De woning heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en vloerverwarming op de begane grond. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning is er een terras aanwezig van ongeveer 20 m². Daarnaast heeft het een privé duin-tuin van circa 10 m².

Interesse? Maak een afspraak via info@duin.nl of bel op 06-49202632.

nieuws-uit-noorderduin

NIEUWE BEWONERS
Wij hebben de eerste bewoners van Noorderduin mogen verwelkomen en stellen ze graag aan jullie voor. Op de foto links zie je Rhimou en Michael. Zij wonen momenteel in Amsterdam, maar waren beiden op zoek naar een huis aan het water en een tuin op het zuiden. Wij zijn blij dat we hen dit nu hebben kunnen bieden in DUIN. Op de foto rechts zie je Kim en Franklin, zij zijn nú al woonachtig in Almere en mogen zich binnenkort trotse inwoners noemen van DUIN. Wij feliciteren jullie met deze bijzondere mijlpaal en wensen jullie veel voorspoed in jullie nieuwe woning.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws omtrent DUIN? Schrijf jezelf dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.