Image

Puur en echt aan het Duinstrand bij Steel Creek

Natuurlijk brandt er vuur. Echt vuur – onder de oude boei die ooit in het water dobberde in de zee, maar er brandt ook echt vuur bij Ton Strang en Arjan Blaas. De twee horecaondernemers raken niet uitgepraat over de locatie. “Moet je nou kijken. Je zit hier toch fantastisch” zegt Ton enthousiast.

Een tijd geleden raakten ze geïnteresseerd in dit stukje Nederland. Toen de plannen rondom DUIN zich ontvouwden werden ook zij nog vrolijker. “Moet je nu kijken naar dit uitzicht. Geweldig! Om ons heen alleen maar mooie bedrijvigheid. En dat wordt alleen nog maar meer.” Hij wijst naar de steiger een klein stukje verderop. “Daar komt een kanoverhuur. Hierachter is een professioneel beachvolleybalveld. Het wordt leuker en leuker.”

Combineer de locatie met de aanpak van deze twee mannen en je hebt een ijzeren combinatie. “We gaan een echt en puur menu op tafel zetten. Alleen het beste vlees. Waarin je proeft dat het met liefde bereid is.” De twee mannen – die ook achter de BBQ Bastards zitten – weten duidelijk waar ze over hebben.

Nu zijn ze eerst tijdelijk open, maar de bedoeling is dat ze hier voor vast komen te zitten. “Daarvoor hebben we de tekeningen gemaakt.” Daarop is te zien dat er nog een grote lichtboei komt waar mensen omheen kunnen zitten. Een heerlijk verfrissend biertje. Een goed stuk vlees. Een heerlijk muziekje. Dit is goed toeven.

Wil je Steel Creek blijven volgen? Like ze dan op Facebook.

DUIN_Blog_Steel_Creek-1 def

Wonen aan het strand. Leuk. Maar dat kan natuurlijk niet zonder strandtent. Dat dachten horeca-ondernemers Ton en Arjan ook.

DUIN_Blog_Steel_Creek-2 def
Een heerlijk verfrissend biertje. Een goed stuk vlees. Een heerlijk muziekje. Dit is goed toeven.

DUIN_Blog_Steel_Creek-3 def
Alleen het beste vlees. Waarin je proeft dat het met liefde bereid is.

DUIN_Blog_Steel_Creek-4 def
Toen de plannen rondom DUIN zich ontvouwden werden Ton & Arjan nog vrolijker.

DUIN_Blog_Steel_Creek-5 def

Wil je Steel Creek blijven volgen? Like ze dan op Facebook of check de website.