Image

Nieuwe DUIN website LIVE

Interactieve kaart

Ben je benieuwd waar Zuiderduin precies ligt? En wil je weten hoe ver het fietsen is vanuit Kop Zuid naar station Almere Poort? Neem dan eens een kijkje bij onze interactieve kaart. Je kunt er inzoomen op de verschillende gebieden en precies zien wat er in de buurt te doen is. Handig!

DUIN actueel

DUIN is meer dan wonen. Er is van alles te beleven, van burenborrels en theater spektakels tot sportieve watersportdagen. Lees in Actueel alles over de leukste evenementen in en om DUIN. Ben je benieuwd naar hoe het leven als DUIN bewoner eruit ziet? Leef in het blog mee met de avonturen van de bewoners.

Ondernemen in DUIN

Ben je ondernemer en heb je interesse in bedrijfsruimte in DUIN? Lees alles over de mogelijkheden voor het kopen, huren of zelf ontwikkelen van bedrijfsruimte op onze speciale ondernemers website www.ondernemeninduin.nl.