Image

Op Woon Expeditie

Voor iedereen die op huizenjacht is, wordt op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur de WoonExpeditie in Almere georganiseerd. In de hele stad kun je in bestaande woningen binnenkijken, nieuwbouwprojecten bezoeken, maar ook uitvinden of zelfbouw iets voor jou is. Zo vindt zowel de NVM Open Huizen Route, de Landelijke Nieuwbouwdag én de eerste Almeerse Zelfbouwdag dan plaats.

Ervaar DUIN

Ook DUIN zet op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur de deuren van de modelwoningen open. Kom naar Duinstraat 31 en ervaar zelf hoe het is om op deze bijzondere plek te wonen. Geniet ondertussen van een lekkere kop koffie, een soepje of een glas ranja. De kinderen kunnen heerlijk in het duinzand spelen en krijgen een leuke attentie. Daarnaast kun je ook een wandel- en fietsroute door het gebied afleggen. Er ligt een leuke route voor je klaar en er staan fietsen voor de deur. Maak een tocht door het Kreekbos, langs Vis á Vis, het strandbad DUIN en de Marina Muiderzand. Zo krijg je in één ritje een beeld van DUIN en hoe het gaat worden. Om de woningen te bereiken neem je de afslag Almere Poort op de A6 en volg je vervolgens de bordjes ‘DUIN’.

Ontdek Almere

Varen, fietsen, rondleidingen of gewoon even genieten van een terrasje of lekkere lunch. Tijdens de WoonExpeditie kun je ook op verschillende andere locaties in Almere de omgeving ontdekken. Zo kun je in Almere Haven een bezoek brengen aan de eerste woningen van Almere en neemt een ‘Almeerder van het eerste uur’ je mee op pad om de wijken te ontdekken.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dag kun je deze website bezoeken.