Image

Festival Gestrand

Met je voeten in het zand geniet je van 14.00 tot 24.00 uur van onder meer muziek, kunst, theater en al het lekkers dat je op de barbecue kunt bereiden. Zo staan er die dag diverse live-acts op het podium, zoals CUT_, DIEDE DIEDE, Tim Holehouse, Dj Flex-a-Tone en Jon Tarifa. Verder kun je er terecht voor een massage, de kapper en er staan verschillende stands met diverse accessoires en kleding. Zoals altijd vindt dit gezellige feestje plaats op het strand. Dit jaar voor het eerst op Strandbad Duin.

Modelwoningen bouwen

DUIN is tijdens dit bijzondere festival natuurlijk ook van de partij. Bij onze informatiestand kun je terecht met al je vragen. Kinderen krijgen ’s middags de unieke mogelijkheid om een modelduinwoning in elkaar te zetten. Ze kunnen onder begeleiding een bouwpakket in elkaar zetten en hun zelfgemaakte woning vervolgens op hun favoriete plek op een schaalmodel van Zuiderduin plaatsen. Verder kunnen kinderen meedoen aan de kunstwedstrijd en quiz van Plastic Soup.