Image

Start verkoop Het Baken

Bij de afgelopen Presale Meeting waren wij verrast door de hoge opkomst. Tegelijkertijd was het te druk om iedereen goed te ontvangen en te woord te staan. Daarom is besloten de start van de verkoop op te delen in bloktijden. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je je goed kan laten informeren.

Met de 110 ingevulde enquêteformulieren na de Presale Meeting hebben we veel inzicht gegeven in alle wensen en behoeften. En dat heeft er in geresulteerd dat we de nodige aanpassingen hebben uitgevoerd aan het project. Tijdens de start verkoop zullen wij alle details uit de doeken doen. Ook ontvang je hier de definitieve brochure, met daarin alle informatie en plattegronden, de definitieve prijslijst met bouwnummers en een optieformulier waarmee je je – geheel vrijblijvend – kan inschrijven op een of meerdere appartementen. De optietermijn loopt tot en met zondag 7 december.

Update: het event heeft reeds plaatsgevonden en registratie is niet meer mogelijk. Heb je vragen?Neem dan contact met ons op.