Image

Al Mare 4: Officieel

Daar stonden we dan, voor ons nieuwe huis, schaapachtig te lachen met een stapel papieren in de hand, waarvan de inkt, als we met een vul- in plaats van balpen hadden geschreven, nog afdroop. Wim en Maarten van Amvest hadden zoals beloofd een fles champagne meegenomen en plastic glazen, die volgens Maarten wel bij de gelegenheid pasten aangezien we op dit moment nog ‘aan het kamperen zijn’.

Rudwin Susana de uitvoerder wilde zich niet opdringen, maar aangezien zonder zijn team er helemaal geen huis had gestaan, stonden we erop dat hij samen met ons een toast uitbracht op zowel de tot dusver uitstekende gang van zaken als de toekomst. Rudwin vertelde dat hij vanuit het bos pal achter ons huis ’s ochtends regelmatig een vos en een hert had zien komen. Helga en ik keken elkaar aan en lachten naar elkaar van opwinding. Wat zullen Vince en Fehla het leuk vinden dat er op steenworpafstand wilde dieren rondlopen. Hoe onze kat Curtis hierover denkt, moeten we afwachten.

Maar goed, het staat dus zwart op wit dat wij voor minimaal een jaar de ambassadeurs zijn van DUIN. Hier en daar melden zich ook al geïnteresseerde media die ons verhaal willen optekenen. Het is bijna zover. Tot die tijd doen we het met de foto’s.