nieuwsbrief almere duin

Nieuwsbrief

Met de oneindige toestroom aan appjes, drukke baan, sporten, familie en vrienden is het lastig om altijd maar overal van op de hoogte te zijn. Dat snappen we bij DUIN hartstikke goed. Daarom versturen we regelmatig een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws.

Hoe vaak wordt de nieuwsbrief verstuurd?
We versturen de nieuwsbrief 1x per maand. Wanneer er iets heel leuks is om te delen, dan kan het voorkomen dat we de nieuwsbrief tweemaal per maand versturen. Op deze manier houden we de nieuwsbrief interessant voor iedereen. Voor jou als geïnteresseerde, maar ook voor de huidige DUINbewoners.

Wat kan ik van de nieuwsbrief verwachten?
Met onze nieuwsbrieven word je op de hoogte gehouden van de nieuwste woningen, de startdata van de inschrijvingen van onze huurwoningen, maar natuurlijk ook onze blogs en allerlei andere leuke nieuwtjes over DUIN en omgeving. De laatste stand van zaken van de inschrijvingen? Je leest het in de nieuwsbrief! De start verkoop van de appartementen? Dankzij de nieuwsbrief weet je het meteen. Zo weet je zeker dat er niks aan je voorbij gaat.

 almere duin nieuwsbrief

Waarom zou ik mezelf inschrijven voor de nieuwsbrief als ik DUIN ook al op social media volg?
We doen uiteraard enorm ons best om iedereen online op de hoogte te houden, maar vanwege het algoritme van (bijv.) Facebook kan het zomaar zijn dat je een belangrijk bericht later te zien krijgt dan anderen of zelfs helemaal niet. En eerlijk: wanneer dit de data van de start van de inschrijvingen of verkoop van de appartementen betreft, wil je dit natuurlijk niet gemist hebben. Wanneer je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief weet je zeker dat er geen enkel belangrijk nieuwtje aan je voorbijgaat.

Klinkt goed. Hoe schrijf ik mezelf in?

Heel simpel: vul je gegevens hieronder (eenmalig) in, en wij houden je automatisch op de hoogte.