Nieuws

Nieuws

kerstvakantie tips almere duin almere centrum

5 leuke dingen om in de kerstvakantie te doen

18 december 2019

Naast een heerlijke wandeling door de duinen en aan het water, zijn er in de kerstvakantie ook tal van andere leuke dingen te beleven in DUIN en omgeving. Van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de Oostvaardersplassen tot een WijnSpijs wandeling in Almere Centrum. 


Kerstvakantie tips Almere DUIN

Winterconcerten

Vrijdag 20 december en zaterdag 21 december

Ontdek een André Rieu of Wibi Soerjadi in de dop tijdens de winterconcerten van Muziektalent Almere. Leerlingen van deze school presenteren tijdens deze speciale winterconcerten hun talent en hun vorderingen. De concerten vinden plaats in De Goede Rede, Kerkgracht Almere Haven. Je vindt op de website van Visit Almere een handig overzicht van het programma.

WijnSpijs wandeling in Almere Centrum

Zondag 5 januari

Op de laatste dag van de kerstvakantie is het zover: de eerste WijnSpijs wandeling in Almere Centrum! En niet zomaar één: van 12:00 tot 17:00 uur wandelen de WijnSpijs Wandelaars op eigen gelegenheid, met behulp van de WijnSpijs App, een persoonlijke route door de stad. Bij ieder restaurant krijgen de WijnSpijs Wandelaars een ‘signature dish’, met bijpassende wijn. Deelnemende horecagelegenheden zijn Bierfabriek Almere, Finn Streetfood, Madame Jeanette, NUL36 en Rosita’s. Je kunt jezelf hier aanmelden.

Schaatslessen Winter Play Ground

Elke woensdag en vrijdag

Willen jouw kinderen net als Elsa uit Frozen niets liever dan spelen op het ijs? Schrijf hen dan tijdens de kerstvakantie in voor één van de schaatslessen op de Winter Play Ground. Tot medio maart kunnderen kinderen (6 t/m 12 jaar) elke woensdag- en vrijdagmiddag schaatslessen volgen op het Schipperplein in Almere Centrum. Let op: de schaatslessen dienen de kinderen ingeschreven te zijn. Dit kun je doen door te mailen naar edgar@asv-almere.nl. Vermeld hierbij naam en leeftijd van het kind en je 06-nummer.

Oostvaarders High Tea

elke zaterdag

Ben je nog niet uitgegeten en gedronken ondanks de feestdagen? Schuif dan met je vriendinnen aan voor de Oostvaarders High tea for 2. Deze speciale high tea bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist! Je vindt hier meer informatie.

Sunday Breakfast Club

elke zondag

Ontbijten met uitzicht doe je in de kerstvakantie tijdens de Sunday Breakfast Club. Paviljoen de Oostvaarders serveert elke zondag een biologisch ontbijt voor slechts € 8,95. Verwacht hiervoor een vers gekookt eitje of stuk seizoensfruit van Fruithal Smits  heerlijke én duurzame koffie of thee van Smit & Dorlas, lekkere sappen en een keuze uit biologische bosbessen muffin, vegan wortelcake of een geweldige croissant van BroodLetter uit Almere Buiten. Dit alles met spectaculair uitzicht over de Oostvaardersplassen. Je vindt hier meer informatie.

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.