Nieuws

Nieuws

evenementen almere februari 2020

5 evenementen in februari die je niet mag missen

30 januari 2020

Van een avontuurlijke jeepsafari door de Oostvaardersplassen tot een pubquiz om je kennis te testen: dit zijn in februari de leukste evenementen in DUIN en omgeving.


Evenementen Almere Februari 2020

Young Adult Event

Zaterdag 1 februari

Jonge boekliefhebbers opgelet: op zaterdag 1 februari organiseert bibliotheek Stad voor de tweede keer op rij een speciaal Young Adult Event. Deze dag staat volledig in het teken van young adult boeken en schrijvers. Wat je kunt verwachten? Volg een workshop bloggen of pennenveren maken, ga naar een workshop van YA-schrijvers Cis Meijer en Buddy Tegenbosch, scoor de mooiste bookish merchandise en test je kennis tijden de Pubquiz over YA-boeken en films! Je vindt hier meer informatie.

World Wetlands Day

Zondag 2 februari

Het is je vast niet onbekend dat Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders uitkijkt uit op een enorm wetlandgebied: De Oostvaardersplassen. Op zaterdag 2 februari is het World Wetlands Day én bovendien de start van de Almeerse Week van de Circulaire Economie. Dompel je op deze speciale dag onder in het moeras en beleef de wetlands zoals je ze nog nooit eerder hebt beleefd! Je kunt bovendien deelnemen aan diverse bijzondere activiteiten, zoals een jeepsafari. Je vindt hier een handig overzicht van alle activiteiten.

Comedy Open Mic Almere

Donderdag 13 februari

Ben jij de mopjestapper onder je vrienden? Maak kennis met je gelijken tijdens de Comedy Open Mic-avond. De Open Mic is een initiatief van comedian/host Mo Hersi in samenwerking met nieuwe bibliotheek Almere en Windesheim Almere. Mo Hersi host de avond en als comedians maken Sven Zeevalk, Davey Turnhout, Dario di Mango, Dave Felida, Galied Bakhtali, en Tamar Tieleman van ‘t veld hun entree. Ben jij  er ook bij?

De Pubquiz

Donderdag 20 februari

Vaste prik bij bibliotheek Stad: elke derde donderdag van de maand kunnen jij en je vrienden jullie kennis testen bij de Pubquiz. De Quizbroers testen in verschillende rondes van de pubquiz je kennis op allerlei gebieden. Trommel je vrienden op (maximaal 5 personen) en ga de uitdaging aan! Goed om te weten: het thema van deze maand is ‘Feest’. Je vindt hier meer informatie.

Najib Amhali

Vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari

Cabaratier Najib Amhali heeft inmiddels geen introductie meer nodig. Op vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari is hij met zijn nieuwste show te zien bij KAF.  Tijdens de voorstelling geeft Najib het antwoord op de vraag waarom hij in 2017 al zijn shows annuleerde, neemt hij je mee in zijn leven als vader, als partner, als artiest en vooral als Najib. Je vindt hier meer informatie over beschikbare tickets.

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.