Nieuws

Nieuws

almere duin

5 activiteiten om te ondernemen in november

1 november 2019

Het is november en dat betekent dat de winterseizoen steeds dichterbij komt. Kun je nu al niet wachten? Proef de winter op de Wintersportbeurs, ga schaatsen op het Schippersplein of ga naar het FlevoBierFestival. Meer weten? Wij zetten de 5 leukste activiteiten van deze maand op een rij.


Activiteiten Almere November 2019

Wintersportbeurs

Zaterdag 2 november en zondag 3 november

Het wintersportseizoen komt langzaam maar zeker in zicht. De Wintersportbeurs van Skischool Ski-Mere speelt hier handig op in met een ruim aanbod van nieuwe wintersport artikelen en er is een tweedehands markt waarvoor spullen ingebracht kunnen worden. Er is tevens een wax- en slijpservice voor ski’s en snowboards, een fysiotherapeute én er zijn lekkere hapjes en winterse drankjes te verkrijgen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

FlevoBierFestival

Zondag 10 november

Houd jij van bier én festivals? Markeer dan zondag 10 november in je agenda en kom gezellig langs tijdens het FlevoBierFestival. Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven. Lokaal gebrouwen bieren van Flevolandse brouwerijen als Brouwerij Praght uit Dronten en Brouwerij Gebroeders Ducaat uit Zeewolde, maar bijvoorbeeld ook biertjes uit andere regio brouwerijen. Inclusief muziek van Poppodium De Meester. Je vindt hier meer praktische informatie.

Schaatsen op het Schippersplein

Vrijdag 15 november 2019 t/m zondag 22 maart 2020

Eén van onze favoriete winteractiviteiten is weer hier: schaatsen op het Schippersplein! Wij hebben slechts één advies: trek je schaatsen uit het vet en stap op de ijzers. Heb je zelf geen schaatsen? Dan kun je deze voor €0,50 cent huren bij ASV-Almere.

Pakjesboot naar het kasteel van Sinterklaas

Zaterdag 23 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december

Sinterklaas zet dit jaar maar liefst twee weekenden de poorten van zijn kasteel open om alle kinderen persoonlijk te begroeten. Vaar mee vanaf Almere Marina Muiderzand naar Muiderslot! Ook dit jaar is er weer veel te doen en te beleven in het Muiderslot. Kinderen kunnen tekenen, dichten, jongleren, zingen en een pietendiploma halen op een spannend parcours. Swing mee met de zingende pieten en maak een mooie tekening voor Sint! Neem contact op met Marina Muiderzand voor actuele informatie.

City Walk by Night

wekelijks

Boek een City Walk by Night en ontdek de indrukwekkende architectuur in Almere Centrum in het donker. Wie door het centrum van Almere loopt en zijn ogen richt op de duizelingwekkende skyline, zal verrast worden door de hedendaagse architectuur van René van Zuuk, Rem Koolhaas, Herman Hertzberger en velen anderen. Almere is derde op de lijst van architectonische plaatsen in Nederland en voert zelfs de lijst aan van ‘European New Towns’. Nieuwsgierig geworden? Boek hier de City Walk by Night met gids en kijk je ogen uit!

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.