Image

5 leuke activiteiten in de maand februari

Open Huis

Zaterdag 2 februari

Heb jij al zaterdag 2 februari in je agenda gemarkeerd? Dan is het namelijk weer Open Huis in DUIN! Je bent op deze dag welkom tussen 10:00 en 14:00 aan Duinstraat 31. Praat met het DUINteam, bezichtig de modelwoning en geniet bovenal van de prachtige omgeving die DUIN te bieden heeft. Bekijk ook eens deze pagina voor een handig overzicht van het beschikbare woningaanbod. Tot dan!

Wandeldagen in Almeerderhout

Woensdag 6, 13, 20 en 27 februari

Trek je stevige wandelschoenen aan en neem een verrekijker mee, want in februari zijn het weer de wandeldagen in Almeerderhout. Iedere woensdag kun je bij het buitencentrum een routekaart à €5.- kopen om op eigen gelegenheid het prachtige natuurgebied te verkennen. De route voert je onder andere langs een beverburcht en je hebt bovendien kans om een ree, roofvogel of misschien wel een ijsvogel te spotten. Bij terugkomst kun je in het restaurant van het buitencentrum terecht voor een welverdiende warme kop soep met brood.

Comedyclub Almere

Donderdag 7 februari

Train je lachspieren tijdens Comedyclub Almere in KAF. Iedere maand ontpopt de Kleine Zaal zich tot een echte Comedy Club waarin bekend én onbekend comedytalent wordt verwelkomd. Arie Koomen en Wilko Terwijn zijn afwisselend MC tijdens Comedy Club Almere. Als gastheer warmen zij het publiek op en kondigen de comedians aan. Benieuwd wie er op 7 februari op het podium staan? Houd de Facebookpagina van Comedyclub Almere goed in de gaten!

Schaatslessen op het Schipperplein

Woensdag 6, 13, 20 en 27 februari

Schuilt er in jou een échte Sven Kramer of Ireen Wüst? Ontdek het tijdens de schaatslessen op het Schipperplein. Van november 2018 t/m maart 2019 kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar iedere woensdagmiddag (van 13:30 – 14:30 en van 14:45 – 15:45) spelenderwijs leren schaatsen. Instromen is op ieder moment mogelijk. Ook meedoen? Voor €20,- ontvang je een schaats-strippenkaart en kun je meedoen met de 5 lessen. Per losse les betaal je €5,-. Beide prijzen zijn inclusief schaatshuur.

Beschuitje eten met…

Donderdag 14 februari

In februari breekt ook dé dag van de liefde aan: Valentijnsdag. Liefde is: kriebels in je buik en slapeloze nachten. Hoe komt dat eigenlijk? Waarom heeft de liefde zoveel impact op ons leven? Tijdens het evenement ‘Beschuitje eten met…’ -als onderdeel van ‘Slaapstad 2019’- gaan een psycholoog en filosoof samen in gesprek over hoe onze droompartner ons uit onze dromen houdt. Met o.a Sexuoloog Minke de Boer, bekend van Spuiten en Slikken.

Wil jij geen enkel nieuwtje over DUIN missen? Wanneer je jezelf inschrijft voor onze nieuwsbriefontvang je maandelijks het belangrijkste nieuws in jouw inbox. Waar je ook bent.