Nieuws

Nieuws

instagram almere duin

3 bewoners met een Instagramaccount over DUIN

19 december 2019

Wonen in DUIN is bijzonder. Je hoeft ons echter niet op ons woord te geloven. Tal van huidige en toekomstige bewoners zijn namelijk zó enthousiast over hun woning dat ze regelmatig op Instagram posten over hun ervaring dan wel de verbouwingen van hun eigen stukje DUIN. In dit artikel vind je een aantal van onze favoriete accounts.


Wij vinden niets leukers dan jullie foto’s van DUIN zien. Woon, werk of ben jij ook in het gebied? Vergeet ons dan niet te taggen in jouw foto of maak gebruik van #almereduin. En als je dan tóch Instagram geopend hebt: vergeet ons niet te volgen!


View this post on Instagram

Living the dream on this sunny September day! #duin #almereduin #thekidsareentertained #sunnyseptember #trampoline @hyggestyling

A post shared by Eva Taute (@ourlittleduinhuis) on

@ourlittleduinhuis

Eva Taute is interieurstyliste (@hyggestyling) én DUINbewoner. In april kregen zij en haar gezin de sleutel overhandigd van hun woning in Noorderduin. Via haar account @ourlittleduinhuis houdt ze geïnteresseerden op de hoogte van de verbouwing en inrichting van hun nieuwe stulpje. Verwacht tal van inspirerende hoekjes waardoor het zelfs bij het meest onhandige type gaat kriebelen om de handen uit de mouwen te steken.

@duin.appartement

Maaike van Kessel en Nicki Leijs zijn de gelukkige toekomstige bewoners van woontoren San Francisco. De verwachte oplevering van hun appartement is in zomer 2020 en middels hun account @duin.appartement houden ze geïnteresseerden op de hoogte van de vorderingen. Om deze reden delen ze regelmatig foto’s van de verbouwingen en schetsen van bijvoorbeeld hun toekomstige keuken. Zo krijg je letterlijk én figuurlijk een kijkje in de keuken van de verbouwingen van San Francisco!


View this post on Instagram

Ready for the first bookings🤞🤞 #bnbalmereduin @airbnb #bookingcom #amsterdambnb #amsterdamarea

A post shared by Mart Kristiaan (@martkristiaan) on

@martkristiaan

Over bijzondere woningen gesproken: vastgoedstylist en interieurontwerper Mart Kristiaan heeft zijn woning in DUIN getransformeerd tot een kleurrijk pareltje. Niet zelden deelt hij stijlvolle foto’s van zijn spetterende interieur. En misschien nog wel het leukste: het is mogelijk om bij Mart te overnachten! Als officiële B&B kun je bij hem (proef)slapen in het gebied en zelf het vakantiegevoel in DUIN ervaren.

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.