Zuiderduin

Zuiderduin

Bouw: 2014 - 2017

Naar de kaart

Zuiderduin is een van de weelderige duingebieden van DUIN. Woon je in Zuiderduin dan heb je altijd een ruim terras aan de achterzijde dat direct grenst aan duin of bos. Stel je voor: vanuit je huis ben je zo in de duinen of het bos waar je heerlijk kunt wandelen of spelen. Wonen in Zuiderduin? In dit deelgebied kun je zowel kopen als huren.

 

Kopen in Zuiderduin

In Zuiderduin heb je keuze uit vier verschillende DUIN koopwoningen: DUIN Villa, DUIN Bungalow, DUIN Huis en DUIN Terraswoning. Ze staan in korte blokjes in een speelse verkaveling. Hierdoor is elke plek anders wat betreft duinhoogte en zonligging. Zo vind je altijd de locatie die perfect aansluit bij je woonwensen. Er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking van de woningen. De koopwoningen in Zuiderduin hebben een prachtige, zelf uit te kiezen Siematic keuken en Villeroy & Boch badkamer en toilet. Iedere woning heeft standaard een terras met erfafscheiding die via de configurator uit is te breiden.

Iedere woning is standaard voorzien van terras, inrichting voor de woning en een erfafscheiding. Via de configurator verder uit te breiden.

Voor alle koopwoningen in Zuiderduin geldt dat er veel flexibiliteit en extra mogelijkheden zijn. Hou je van koken, wil je een grote badkamer of heb je behoefte aan een extra atelierruimte? Dit is allemaal mogelijk in DUIN. Voor alle woningen zijn meerdere op- en aanvouwen en verschillende plattegronden en accessoires mogelijk. Voor elke leefstijl wat wils!

 

Huren in Zuiderduin

De huurwoningen van Zuiderduin worden gebouwd in korte rijen van 6 woningen. De heerlijk ruime drielaags woningen liggen prachtig in het unieke duinlandschap. De woningen zijn standaard afgewerkt met keuken, badkamer en sanitair.

Interesse in een huurwoning in Zuiderduin? Neem contact op met de vastgoedmanager en meld je aan voor een DUIN huurwoning.

 

Vrije kavels in Zuiderduin

Wil je ultieme vrijheid om je eigen droomhuis te realiseren? Kies dan voor een DUIN Vrije Kavel.

Exterieurs Zuiderduin