het anker huurappartementen

Kop Zuid

Bouw: 2014-2019

Naar de kaart

Kop Zuid is het bruisende centrum van DUIN. Vanuit de luxe appartementencomplexen van Kop Zuid heb je schitterend uitzicht over het water, het strand, de marina, de duinen en het bos. Op een steenworp afstand van je appartement ligt Strandbad DUIN met een strandtent, zwemsteigers, beachvolleybalveldjes en nog veel meer. Langs de promenade vind je winkels, restaurants en andere voorzieningen. Allemaal binnen handbereik, ideaal.

 

Het Baken

Het Baken is een luxe appartementencomplex in Kop Zuid. Je woont er middenin het duinlandschap met bos, strand, jachthaven en een levendige boulevard op loopafstand. Op elke verdieping heeft Het Baken een bijzondere relatie met de omgeving. Hoe lager, hoe groter de rol van het duinlandschap. En hoe hoger hoe indrukwekkender het uitzicht. Je auto parkeer je veilig in de parkeergarage onder het gebouw.

De appartementen zijn heerlijk licht dankzij grote raampartijen en hebben buiten een groot balkon of terras. De transparante balkons zorgen voor maximaal uitzicht over de schitterende omgeving van DUIN.

Alle appartementen in Het Baken hebben vloerverwarming die een heerlijk gelijkmatige warmte verspreid. Extra fijn: de afwezigheid van radiatoren geeft veel vrijheid bij het inrichten van je appartement.

Wil je graag een extra kamer of een andere indeling? Geen probleem, de indeling is flexibel. We spreken graag je individuele wensen met je door.