Image

Bouw jouw droomwoning in Kreekbos Zuid

In Kreekbos Zuid komen binnenkort 30 vrije kavels beschikbaar die volgens een ‘bospaspoort’ straks zelf bebouwd mogen worden. Ontwerp en bouw je eigen droomwoning te midden van een boomrijk landschap. Een unieke kans.


 kreekbos zuid almere duin

Kreekbos Zuid

In Kreekbos Zuid, een deelontwikkeling van DUIN, ervaar je de geborgenheid van het bos, de romantiek van een kronkelend beekje en de nabijheid van het strand: en toch is de stad dichtbij. In het oorspronkelijke Muiderbos worden 30 ruime zelfbouwkavels ontwikkeld die in een vijftal hoven volgens een ‘bospaspoort’ straks zelf bebouwd mogen worden. Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen woning in DUIN te ontwerpen en bouwen? De vrije kavels van Kreekbos Zuid maken het mogelijk. Alles staat in het teken van bouwen met het landschap en het gevoel van boswonen.

“Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen woning in DUIN te ontwerpen en bouwen? De vrije kavels van Kreekbos Zuid maken het mogelijk.”


 kreekbos zuid almere duin

 kreekbos zuid almere duin

 kreekbos zuid almere duin

Boswonen

Bij de vrije kavels van Kreekbos Zuid staat het thema ‘boswonen’ centraal. Je krijgt de vrijheid om – binnen de gestelde kwaliteitscriteria en bouwregels – een architectonische invulling te geven aan dit thema. Je woont onder en tussen de bomen. Vanaf je kavel wandel je zo het bos in. Wat betekent ‘boswonen’ voor jou? Is dit een groen dakterras met zicht op vogels die in de bomen een nest aan het bouwen zijn, terwijl je ’s ochtend de krant leest met een kop koffie? Wil je een groen dakterras met uitzicht op jouw privébos? Je auto kunnen parkeren onder je woning zodat je vrij zicht behoudt? Of een uitgestrekte patio van duurzaam hout met woodshed? Jij bepaalt.


 kreekbos zuid almere duin

Monolithisch

De 30 vrije kavels hebben een oppervlakte van gemiddeld 450 m2 (variërend tussen 340 m2 tot 537 m2) – beschikbaar vanaf circa € 250.000,- v.o.n.. De architectuur is ondergeschikt aan het landschap evenals de woonomgeving; dat zijn de belangrijkste uitgangspunten. Denk hierbij aan ingetogen en bescheiden vormen in combinatie met een eenduidig kleur- en materiaalgebruik. Een monolithisch uiterlijk is dan ook het kenmerk voor alle zelfbouwwoningen in Kreekbos Zuid, waarbij natuurinclusief bouwen wordt aangemoedigd.


 kreekbos zuid almere duin

 kreekbos zuid almere duin

 kreekbos zuid almere duin

In het kort:

  • 30 exclusieve vrije kavels in Kreekbos Zuid;
  • Vanaf circa € 250.000,- v.o.n.;
  • Iedere kavels bestaat uit een ‘bouwzone’ en een ‘landschapszone’;
  • De zelfbouwwoning kent een maximale grootte van 300m2 BVO;
  • De architectuur van de woningen staat ten dienste van het boslandschap;
  • Natuurinclusief bouwen wordt aangemoedigd;
  • In december 2020 zijn de zelfbouwkavels naar verwachting bouwrijp.

Interesse? Schrijf je hier in...

Lijkt het je fantastisch om je eigen droomwoning te ontwerpen op een unieke locatie in Nederland? Meld jezelf dan hieronder aan en ontvang de laatste updates in jouw inbox. Waar je ook bent.