Blog

Blog

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk 1

Nathalie: “In DUIN Boomrijk kunnen we genieten van de bossen én het strand.”

16 januari 2020

Nathalie de Haas (33) was één van de eersten die met haar man en drie kinderen tekenden voor een woning in DUIN Boomrijk. “Ik heb vaak gebeld uit pure nieuwsgierigheid of er al meer bekend was over de inloting.”


“Ik woon al mijn hele leven in Almere. Mijn man vindt projecten als DUIN heel interessant en houdt dit daarom goed in de gaten”, aldus Nathalie. “Op een dag kreeg ik terwijl ik aan het werk was een appje van hem: ‘Ik heb ons ingeschreven voor DUIN Boomrijk’. Mijn eerste reactie was natuurlijk: ‘Moet je dat niet even overleggen?’” Ze kon er gelukkig al snel om lachen. “We zouden toch eerst ingeloot moeten worden.”

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk

Kindvriendelijke wijk

Hoe meer het stel zich in het project ging verdiepen, hoe enthousiaster ze werden. “We voorzien dat DUIN Boomrijk een ontzettend kindvriendelijke wijk wordt met veel jonge gezinnen. We hebben zelf kinderen van 12, 6 en 4 jaar, dus dat lijkt ons voor hun heel gezellig”, vertelt Nathalie. “Daarnaast houden we allebei ook van de bossen en wilden we graag dichtbij het strand wonen. DUIN Boomrijk biedt dit.”

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk

Mazzel

Qua woning viel het oog van Nathalie en haar man direct op type Amazone. “We woonden al vrijstaand, dus daar wilden we niet op inleveren. Op de kaart zagen we een Amazone-woning in een bochtje in een kleiner hofje. Gelegen aan het water. Dit was direct onze favoriet. Ik heb dan ook vaak gebeld uit pure nieuwsgierigheid of er al meer bekend was. We hebben echt mazzel gehad dat we zijn ingeloot op onze woning naar voorkeur.”

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk

Uitzicht op DUIN Boomrijk

“We wonen nu tijdelijk in Almere Poort waar we een woning hebben gehuurd. We kijken met ons appartement uit op DUIN Boomrijk, dus we kunnen alle voortgang zien. Dit is echt ontzettend leuk,” aldus Nathalie. De verwachte oplevering van de woning is in het derde kwartaal van 2020. Nathalie: “Tot dusver loopt de bouw zelfs voor op planning. Dat hoor je nooit!”

Nathalie de Haas DUIN Boomrijk

 

De familie is dan ook druk bezig met alle voorbereidingen. “We hebben de keuken en badkamer al uitgezocht. Ook krijgt het interieur een knipoog naar de boomrijke omgeving. Het accoya hout heeft van zichzelf een specifieke kleur. Hier stemmen we onze keuzes zeker op af. En hoewel je nu veel PVC-vloeren of gietvloeren ziet, hebben we toch voor een houten vloer gekozen. Passend bij het karakter van DUIN Boomrijk.”

Borrelen met de buren

Dat Nathalie zin heeft om met haar gezin te wonen in DUIN Boomrijk staat buiten kijf. Via de Facebookgroep ‘Boomrijk bewonersgroep Almere Duin’ heeft ze zelfs al contact met haar toekomstige buren. “Deze groep is echt een enorme aanrader voor toekomstige bewoners van DUIN Boomrijk. Hierin houden we elkaar op de hoogte van de voortgang van het project, we geven elkaar tips en adviezen én er worden zelfs al spontane buurtborrels georganiseerd.”

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Woon jij al in DUIN en lijkt het je leuk om hier meer over te vertellen? Stuur een mailtje naar info@duin.nl o.v.v. ‘DUIN aan het woord’!