Image

Eind juni in verkoop

Eind juni start de verkoop van een deel van de twee-onder-een-kapwoningen op misschien wel het mooiste plekje van DUIN. Interesse in de Aan de duin woningen? Lees meer op deze pagina.


 Image

Het mooiste plekje van DUIN

Nog nét voor de zomervakantie starten we met de verkoop van unieke twee-onder-één-kapwoningen op misschien wel het mooiste plekje van DUIN! Hier kom je straks letterlijk tussen bomen en strand te wonen en ook nog eens temidden van een echt duinlandschap. Er zijn verschillende woningtypes te kiezen met een woonoppervlak van 148m2, 158m2 en 175m2.

 

Interesse? Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je alle berichten die wij over deze woningen delen (bijvoorbeeld wanneer de verkoop start)! Kun je niet wachten, dan kun je ook vast contact opnemen met het DUINteam via 06-82 47 18 63 of info@duin.nl. Prijzen vanaf € 705.000,- v.o.n.

 Image

Eén met de natuur

Sharon Broek van Groosman Architecten is de architect van de Aan de duin woningen. Zij tekende de woningen en momenteel worden de visuals uitgewerkt. Deze zullen we binnenkort toevoegen aan de site. Sharon Broek: “Met enthousiasme en trots kan ik zeggen dat ik het voorrecht heb gehad om de nieuwe twee-onder-één-kapwoningen in DUIN te ontwerpen. Mijn doel was om deze landschappen de basis te laten vormen voor de woningen van Aan de duin, en zo de verbinding met de natuur te versterken. Ik kijk uit naar de start van de verkoop en bovenal om te zien hoe deze woningen bijdragen aan het welzijn van hun toekomstige bewoners.”

Interesse in Aan de duin? Schrijf je in!