Hier aan één van de mooiste plekjes van DUIN verrijzen straks 48 prachtige twee-onder-één-kapwoningen. Ze worden gebouwd midden in het glooiende duinlandschap en op slechts een paar minuutjes lopen naar het water en strand. Hier woon je midden tussen het groen, de duinen en heb je toch de voorzieningen én de stad dichtbij!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Ook hier wonen?

Via de woningzoeker van ‘Aan de duin’ is te zien voor welke woningen je je nog kunt inschrijven en welke woningen onder optie of verkocht zijn. Als je je inschrijfformulier voor deze woningen invult, kun je maximaal vijf woningen opgeven in volgorde van je voorkeur. Als je je inschrijft vóór maandag 27 november om 12.00 uur, dan worden jouw gegevens meegenomen bij de eerste toewijzingsronde. Na 27 november kun je je inschrijven als reservekandidaat.

Brochure van Aan de duin bekijken?

Ga naar de woningzoeker

Interesse of nog vragen? Op elke eerste zaterdag van de maand ben je tussen 10:00 en 13:00 van harte welkom tijdens de open inloop aan Duinstraat 31 om alles te weten te komen over Aan de duin. Je kunt al je vragen stellen en krijgt alle informatie die je nodig hebt.

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Natuurlijke schoonheid

Midden in het prachtige duinlandschap en op slechts een steenworp afstand van het uitgestrekte strand, komt een nieuwe buurt ‘Aan de duin’. Met in totaal 48 prachtige twee onder-één-kapwoningen in vier verschillende types: Duin, Duinrand, Kreek en Beek. Alle types liggen beschut tussen het groen, de duinen en stralen een natuurlijke schoonheid uit, dankzij een architectuur gebaseerd op een prachtig kleurenpalet. Welke woning kies jij?

Ga naar de woningzoeker

Bekijk de brochure, prijslijst en plattegronden


 Image

Eén met de natuur

Sharon Broek van Groosman Architecten is de architect van de Aan de duin woningen. Sharon Broek: “Met enthousiasme en trots kan ik zeggen dat ik het voorrecht heb gehad om de nieuwe twee-onder-één-kapwoningen in DUIN te ontwerpen. Mijn doel was om deze landschappen de basis te laten vormen voor de woningen van Aan de duin, en zo de verbinding met de natuur te versterken. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe deze woningen bijdragen aan het welzijn van hun toekomstige bewoners.”

Lees meer


 Image

Over DUIN

DUIN is een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, die zich onderscheidt door haar unieke duinlandschap. Hier vind je duinen van wel tien meter hoog, rustgevende bossen, prachtige wandelpaden en een heerlijk strand. DUIN biedt de perfecte combinatie van modern wonen en de natuur om je heen. Bovendien hoef je als bewoner de wijk niet uit voor je dagelijkse benodigdheden. In en rondom de DUINhal – de centrale ontmoetingsplek van de wijk – vind je een supermarkt (uitgeroepen tot de mooiste, nieuwe supermarkt van 2022!), restaurants, een sportschool, yogastudio, kinderopvang en nog veel meer. Kortom, als je op zoek bent naar luxe nieuwbouw in Almere met de natuur om de hoek en alle voorzieningen binnen handbereik, dan is Aan de duin in DUIN de perfecte match voor jou.