Image

Compass Yoga: van knusse ruimte tot serene studio met flexwerkplek aan het strand

Na een succesvol eerste jaar besloot bewoner en ondernemer Fleur Mulder van Compass Yoga uit te breiden en te verhuizen naar een grotere ruimte in DUIN. De nieuwe ruimte biedt een combinatie van yogalessen en flexwerkplekken, een uniek concept in Almere DUIN. “De vraag naar meer lessen en mogelijkheden groeide enorm.”

Compass Yoga groeide letterlijk en figuurlijk uit haar voegen in de ruimte boven de PLUS. Na een lange zoektocht kwam ze in contact met Durc, mede-eigenaar van restaurant Dunes.”Toen ik het pand zag, wist ik meteen wat ik ermee wilde doen. Durc stond open voor mijn ideeën, en samen hebben we het pand omgetoverd tot een prachtige ruimte,” vertelt Fleur enthousiast.

Een plek van verbinding

In januari 2024 werd haar nieuwe yogastudio en flexwerkplek in Almere DUIN officieel geopend. De verbeterde zichtbaarheid leidde meteen tot een grotere toestroom van belangstellenden. De nieuwe ruimte dient niet alleen als yogastudio maar ook als een flexwerkplek. “Sinds COVID-19 hebben veel mensen de behoefte om thuis te werken. Onze studio biedt de perfecte omgeving: rustig, veilig, en inspirerend,” zegt Fleur. De inrichting is bewust open ontworpen, met een lange werktafel en visgraatvloer, en weerspiegelt de rust van het gebied.

 Image

“We willen een plek van verbinding zijn. Niet alleen voor persoonlijke rust maar ook voor het samenbrengen van ondernemers uit het gebied,” legt Fleur uit. Naast haar eigen yogalessen biedt de studio dan ook gespecialiseerde sessies van andere ondernemers uit het gebied, zoals ademwerk en klankschalen. Fleur: “Het is een verlenging van de studio, waardoor mensen nog meer mogelijkheden hebben om te ontspannen en tot zichzelf te komen.”

Fleur benadrukt de flexibiliteit in het lesaanbod: “Mensen kunnen zelfs kiezen voor privésessies, lessen op het strand, of deelnemen aan onze groepslessen op vaste dagen. Het is allemaal heel persoonlijk en afgestemd op wat onze klanten nodig hebben. Ik geef zelfs yogalessen op het strand!”

 Image

Lesrooster en aanmelding

De studio biedt yogalessen aan op dinsdag, woensdag en donderdag, met opties die variëren van ochtend- tot avondsessies. Fleur raadt geïnteresseerden aan het actuele rooster op de website te checken, waar ook speciale evenementen en updates worden aangekondigd. Voor deelname aan de lessen kunnen klanten kiezen voor een maandabonnement of een strippenkaart die drie maanden geldig blijft. Voor deelname aan de lessen kunnen klanten zich aanmelden via een DM op Instagram @compassyoga2022 of door een e-mail te sturen naar flora@compassyoga.nl.

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt in Almere DUIN door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.