Image

“We kunnen straks vanuit ons terras naar het strand rollen.”

Van jongs af aan dromen van een huis bij het strand, dat is niet alleen voorbehouden aan personages uit films of boeken. Voor Gisella Besuijen, haar man Rodney, en hun 10-jarige zoon James is deze droom binnen handbereik met de aankoop van hun woning in Aan de Duin in Almere. "Het lijkt wel alsof we elke dag vakantie gaan hebben."

Gisella, die in Almere Poort woont en werkt als eventmanager bij een grote financiële dienstverlener, deelt haar verhaal over de aanstaande verhuizing van een huis met tuin naar een huis met een royaal terras. “We houden allemaal van het strand en de watersport. Mijn man kitesurft en ik sup graag. Het is fantastisch dat we dit straks vanuit ons nieuwe huis nog makkelijker kunnen doen,” legt Gisella uit.

Buitenleven

Het gezin woont al 13 jaar in Almere Poort, maar de verhuizing naar Aan de Duin voelt als een nieuw begin. “De ligging van ons nieuwe huis is perfect. We hebben een terras van meer dan 10 meter lang aan de zonnige kant, waar ik me al helemaal zie zitten met mijn surfboard,” zegt ze dromerig.

Het nieuwe huis, aangeduid als Duin B, ligt tegen het glooiende duinlandschap en belooft veel buitenleven met een zonnig terras en grote glasgevels die een ongekende binnen-/buitenbeleving bieden. “Het huis heeft alles wat we willen: een ruime woonkamer, een groot terras, vier slaapkamers, twee badkamers, en zelfs de mogelijkheid tot uitbouw,” vertelt Gisella. Voor James betekent de verhuizing naar DUIN dat hij nog makkelijker naar zijn vriendjes en voetbaltraining kan. “Het is zo’n kindvriendelijke omgeving; dat vinden we heel belangrijk,” voegt Gisella toe.

Zachte zandkleuren

Wat Gisella het meest aantrekt in de verhuizing naar Aan de Duin, is de dagelijkse nabijheid van het strand. “Ik ben opgegroeid in Scheveningen, dus ik heb fijne jeugdherinneringen aan het strand. Die sfeer, elke dag na werk even naar het strand kunnen, dat is onbetaalbaar.” Bij het inrichten van hun nieuwe woning kiest het gezin dan ook voor het strandgevoel in eigen huis, met zachte zandkleuren en een sfeer die het buitenleven weerspiegelt.

Naast de prachtige woning en de strandlocatie, kijkt het gezin uit naar de nabijheid van hun familie en vrienden. Zo hebben een paar goede vrienden én haar zwager en schoonzusje enkele deuren verder ook een woning in Aan de duin gekocht. “Het is zo leuk dat we straks dicht bij elkaar wonen. We hebben verder ook al kennisgemaakt met onze toekomstige buren en er zijn direct al plannen om samen te watersporten,” zegt Gisella lachend.

Met de nabijheid van voorzieningen zoals het restaurant Dunes, waar Gisella nu al graag komt, en de sportschool om de hoek, is het duidelijk dat Aan de Duin meer biedt dan alleen een nieuwe woning. Gisella is duidelijk: “Ik kan niet wachten tot we er wonen.”