Image

Terugblik op een schitterend jaar in Almere DUIN: hoogtepunten van 2023

Het is tijd om terug te blikken op een fantastisch jaar vol ontwikkelingen in Almere DUIN. Van nieuwe projecten tot sleuteloverdrachten: laten we een duik nemen in de hoogtepunten van dit jaar!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

1. Aan de duin: van tekentafel naar realiteit

Het project ‘Aan de duin’ heeft dit jaar een vlucht genomen. Alle fases van dit project zijn in de verkoop gegaan en we zijn trots te kunnen melden dat alle woningen inmiddels zijn toegewezen. Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in de ontwikkeling van DUIN, waarbij we begin 2024 de bouw zullen starten. Voor meer informatie over dit project, bezoek onze projectpagina.


 nieuwbouw almere duin porto luxe koopappartementen

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

2. Porto: een nieuw hoofdstuk

Dit jaar was ook een mijlpaal voor toekomstige bewoners van Porto. Velen, zoals Denice en Martijn, hebben hun handtekening onder het koopcontract gezet. Met een geplande start van de bouw in februari 2024, wordt Porto een nieuwe parel binnen Almere DUIN. De opwinding is tastbaar, zoals blijkt uit de verhalen van Denice en Martijn.

Voor degenen die nog op zoek zijn naar hun droomhuis, is er goed nieuws: er zijn nog enkele prachtige appartementen beschikbaar in Porto. Deze zijn gemakkelijk te vinden in onze woningzoeker. Ontdek meer over de beschikbare appartementen en Porto zelf hier.


 Image

 Image

 havana almere duin

3. Havana: een droom die werkelijkheid wordt

De droom van velen werd werkelijkheid met de oplevering van het Havana gebouw. Begin september was een feestelijke tijd toen de trotse bewoners van Havana de sleutels van hun nieuwe appartementen in ontvangst namen. Met 21 verdiepingen en 68 koopappartementen, biedt Havana een unieke leefervaring. Gelegen aan het IJmeer, genieten bewoners hier van een adembenemend uitzicht en de levendigheid van het DUINplein. Meer informatie over Havana vind je hier.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

4. De succesverhalen van onze ondernemers

In de DUIN hebben we dit jaar niet alleen genoten van de bestaande hotspots, maar ook een gloednieuwe gevierd, zoals EMY Kids en het Espresso Grand Café. Beide plekken zijn al snel favorieten geworden onder de bewoners en bezoekers. Ook vielen bestaande hotspots in de prijzen. Zo werd MINT. verkozen tot beste koffiezaak van Gemeente Almere met een score van niet minder dan 9,80(!). Ook wonnen ze de publieksprijs ‘Onderneming van het jaar 2023 – 2024‘. In 2022 mocht supermarkt PLUS zichzelf nog de mooiste supermarkt van Nederland noemen.

Terwijl we terugkijken op deze bijzondere momenten, kunnen we alleen maar met trots en dankbaarheid reflecteren op het afgelopen jaar. Almere DUIN blijft groeien en bloeien, en we kijken uit naar wat de toekomst nog meer voor onze (toekomstige) bewoners én ondernemers in petto heeft!

Wil je niets missen over DUIN? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief.