Image

“Klanten zien ontspannen en genieten, daar doen we het voor."

MINT. is een ijssalon, barista café, pattiserie en chocolaterie in één. Een plek waar je kunt genieten van goede service en een lekker momentje voor jezelf. Lees meer.

Hart voor hun vak

Alles wat je bij MINT. bestelt is van hoge kwaliteit, gemaakt door ambachtelijke leveranciers met hart voor hun vak. Eigenaars Selma en Michel kiezen hun producten met zorg: het ijs wordt van verse koemelk gemaakt door een Italiaanse familie. Een jonge chocolatier met al wat prijzen op zijn naam maakt luxe chocolade en macarons. De koffiebonen worden vers gebrand bij een kleinschalig familiebedrijf dat alles weet van goede smaak.

Drijfveren

Michel: “Werken met mensen, van niets iets maken, ontdekken, iets perfectioneren, buiten de kaders denken, iets goeds bieden en klanten zien ontspannen en genieten, dat zijn onze drijfveren.” Selma: “Ja, we hebben hier keihard voor gewerkt en zijn echt enorm trots.” Kom proeven dus, bij MINT.!

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.