Image

"Een supermarkt met een neus voor kwaliteit."

Ed Slooten is eigenaar van PLUS Duin: “Onze dagelijks gekookte maaltijden en salades zijn erg gewild, mensen komen er voor terug.” Lees snel verder.

“PLUS houdt van hoge kwaliteit en dus van vers. Onze dagelijks gekookte maaltijden en salades zijn erg gewild, mensen komen er voor terug.” zegt Ed Slooten, eigenaar van PLUS Duin: “En niet alleen mensen uit DUIN; ook Almere Poort en Muiderberg komen hier. Vanwege onze kwaliteit natuurlijk en dat je hier twee uur gratis kunt parkeren is ook niet mis.”

Ambacht

Slooten neemt zoveel mogelijk ambachtelijk gemaakte producten op in het assortiment. “Ik zoek
naar specialistische bedrijven uit de buurt die onderscheidend zijn; vlees van Nice to Meet bijvoorbeeld, of Flevosap. De mergpijpjes en truffels van familiebedrijf Van der Linde in hartje Amsterdam zijn een regelrechte hit.”

“Ik zoek naar specialistische bedrijven uit de buurt die onderscheidend zijn.”

Familiebedrijf

De supermarkt, to go en restaurant de DUINkamer zijn trouwens ook een familiebedrijf, hij runt ze samen met zijn dochter en zoon. “Mijn dochter Naomi doet de winkel, mijn zoon Kevin de horeca. Daar hebben ze nu iets nieuws. Je kunt je afhaalmenu vooraf bestellen via onze QR-code. Superhandig. Je haalt je pizza op en loopt door naar het strand!”

Het originele interview verscheen in een speciale uitgave van de DUINkrant over de DUINhal. Download ‘m hier.