Image

Feestelijke opening DUINhal

Op zaterdag 17 september was het zover: de feestelijke opening van DUINhal met o.a. een magisch optreden van Steven Kazàn. Bekijk snel het digitale album.

De DUINhal is spiksplinternieuw. Het was hoog tijd voor een housewarming en daarom organiseerden de ondernemers van de DUINhal op zaterdag 17 september een openingsfeest, samen met Amvest en beheerder Sweco. Je vindt in het digitale album hieronder een impressie van het feest én de aftermovie.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Video: opening DUINhal

Heb je het feestje gemist? Ook na zaterdag 17 september zal er regelmatig iets bijzonders te zien of doen zijn in het hart van DUIN, daar zorgen de ondernemers voor. Ze startten een winkeliersvereniging om het hart van DUIN te doen laten kloppen. Binnenkort kun je op hun website, socials en op affiches in de DUINhal zelf zien wat er allemaal te zien en doen is.

Wil je meer lezen over de DUINhal? Download hier de speciale editie van de DUINkrant met o.a. interviews met alle ondernemers.