Image

5 dingen die je deze zomer kunt doen in DUIN

1. Zonnen op het Almeerderstrand

Zeg je ‘DUIN’ dan volgt het Almeerderstrand vrijwel in één adem. Niet gek, want dit uitgestrekte strand is te vinden op wandelafstand van DUIN. Er is hier altijd wel wat te beleven! Leent het strand zich niet voor bruisende evenementen als de Libelle Zomerweek of Strandfestival ZAND, dan kun je hier met een kleedje uitgebreid zonnen of picknicken.

2. Borrelen bij Steel Creek, Sun Runners of Harbor House

Heb je zin om met je partner of vriend(inn)en gezellig wat te drinken op één van de heerlijke zomerse dagen? Ook dan zit je in DUIN goed. Ga bijvoorbeeld gezellig borrelen bij Steel Creek, gevestigd op het Almeerderstrand. Meer zin om de boten te water te zien gaan? Dan mag een bezoek aan bij Strandpaviljoen Sun Runners of Harbor House deze zomer niet ontbreken.

activiteiten duin zomer almere

3. Wandelen door de duinen

Kenmerkend voor DUIN zijn natuurlijk de ruige duinen. Alleen al voor het creëren van een gebied als Zuiderduin is niet minder dan 650.000 kubieke meter zand uit het IJselmeer gebruikt. Strek deze zomer dan ook gewoon lekker je benen in het gebied. Maak een stevige ochtendwandeling of verken tijdens een verkoelende avondwandeling het gebied. Heb jij een mooie foto gemaakt in dit gebied? Volg @almereduin ook op Instagram en vergeet ons niet te taggen in jouw posts! #almereduin

4. Genieten van de watersport bij Marina Muiderzand

Is voor jou de vakantie niet compleet zonder het water op te gaan? Dan ben je bij Marina Muiderzand aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen het grootste catamaranstrand van Europa, maar deze haven is eveneens de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Waar ga jij naartoe?

5. Neem een duik bij Strandbad DUIN

Aan de zuidkant van de jachthaven ligt Strandbad DUIN, een superleuk strandje waar kinderen heerlijk en veilig kunnen zwemmen en ravotten. De perfecte plek om verkoeling te zoeken op die warme, zomerse dagen. Eén groot (water)feest voor kinderen.

Lijkt het jou ook leuk om in DUIN te wonen? Bekijk hier het huidige woningaanbod. Abonneer jezelf ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.