Image

DUIN aan het woord | Peter Faber

Vanaf de start van DUIN was hij enthousiast over het project. De afwikkeling van een scheiding zorgde ervoor dat hij eerst moest huren. Toen dat afgehandeld was, wachtte hij nog eventjes. “Bijna te lang. Alles gaat zo snel weg, dus toen ik eindelijk ging kopen was het wel even puzzelen.” En nu heeft hij zijn droomstek. “Een DUINhuis, met een tuin pal op het zuiden.” Over een paar maanden is het klaar. “Ik kan niet wachten.”

De ondernemer heeft flink gewerkt. “Mijn hele leven 20 uur per dag. Ik reisde de hele wereld rond. Dat was prachtig, maar ik heb daardoor natuurlijk ook wel wat gemist. Dus nu heb ik het gevoel wat in te halen.”

 

“Over een paar maanden is mijn koophuis klaar. Ik kan niet wachten”

 

Iedere dag probeert Peter een wandeling te maken. Door het bos, naar het strand. En dan komt hij natuurlijk allemaal mensen tegen. “Dan zegt iemand, mijn vloerverwarming doet het niet. Dan draai ik aan het knopje en dan doet die het weer.”

Ook is Peter één van de drijvende krachten achter de besloten Facebook groep van DUIN. “Kom je hier wonen, dan kun je lid worden. Handig, want zo leer je al wat mensen kennen en kun je al je vragen kwijt.”
DUIN ging op bezoek bij Peter en maakte een interview. Bekijk de video hieronder.