Image

Logeren op DUIN

Zijn ervaring: “Ik moet toegeven, dat is best even spannend. Het gebeurt maar zelden dat je de kans krijgt in een woning te verblijven waar je zelf aan mee heb gewerkt. Maar ons verblijf was heerlijk. Nu kan je denken dat ik bevooroordeeld ben, maar we hebben allemaal genoten. De woning (een DUINvilla) was erg comfortabel. Wij wonen in een oud jaren-30 huis in Amstelveen en beseffen nu hoe fijn …een nieuwbouwhuis is. Heerlijk ruim, fijne kamers en de badkamer en keuken waren perfect uitgerust. Maar we waren nog het meest onder de indruk van het heerlijke binnenklimaat. De meegebrachte sloffen zijn in de tas gebleven. Maar ook de omgeving beviel goed. Het mooie is dat de omgeving echt uitnodigt om naar buiten te gaan. De kinderen konden hun lol niet op.

Wel is er tijdens de winterse dagen nog weinig leven rondom de woningen te vinden. Maar gelukkig wordt het eerste deel van Zuiderduin al medio volgend jaar opgeleverd. Dat zal voor de nodige levendigheid zorgen… zeker wanneer ook de boulevard zijn definitieve vorm krijgt. Kortom, ik ben er van overtuigd dat de balans tussen rust, buiten leven en levendigheid snel zal komen. Maar ’s avonds even naar het strand lopen om de zon onder zien gaan in het IJmeer is nu al de moeite waard.”