Nieuws

Nieuws

Watersportdag Sail-Today

Watersportdag Sail-Today

11 mei 2016

Of je nu een kapitein in de dop bent of een doorgewinterde matroos: stel je zeebenen op de proef op de Watersportdag bij Sail Today. Deze dag staat in het teken van de jeugd (7 – 17 jaar) en geeft hen de gelegenheid om te proeven van diverse stoere watersporten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Catamaranzeilen, Windsurfen en Zeilen? Extra leuk: je kunt dit jaar ook voor het eerst Kitesurfen en Suppen.


Wanneer? Zaterdag 21 mei van 9.00 tot 17.00 (€35 p.p.)
Waar? Sail-Today te Marina Muiderzand, het grootste catamaranstrand van Europa

In verschillende groepen zul je met iedere sport kennis mogen maken. Uiteraard sta je hierbij zoveel mogelijk zelf (letterlijk en figuurlijk) aan het roer. De professionele instructeurs zullen je hierin begeleiden. Wat is immers een kapitein zonder hulpmatrozen? Er wordt bovendien voor je gezocht: een lunchpakketje en kleding (wetsuit & zwemvest) zit bij de prijs inbegrepen.

Wil je graag deelnemen aan dit evenement? Ga naar www.sail-today.nl en schrijf je nu in! Mits er nog plek is en je een zwemdiploma hebt, zien we je graag op zaterdag 21 mei.
Pssst! Heb je honger gekregen van deze actieve dag? Ga dan gezellig –met familie of vrienden- met ons mee barbecueën. Dit is 18 euro voor volwassenen en 9 euro deelnemers onder de 14 jaar. Zien we je dan?

Watersportdag Sail-Today