Nieuws

Nieuws

Noorderduin II: volgende fase in de verkoop

Noorderduin II: volgende fase in de verkoop

5 juni 2017

Na het succesvolle Zuiderduin is in het mooie duinlandschap van de woonwijk DUIN, kon een vervolg niet uitblijven: Noorderduin. Sinds de Open Dag op zaterdag 3 juni is de nieuwe fase in de verkoop gegaan met de start van de inschrijving voor de DUINvilla’s. We praten je dan ook graag bij over deze prachtige woning én andere woningen in Noorderduin II.


Noorderduin II

Noorderduin II wordt gekenmerkt door de mediterrane uitstraling van de woningen dankzij de gemêleerde witte gevelstenen met de holle Franse dakpannen. Laatstgenoemde zullen liefhebbers van DUIN nog wel herkennen van de geliefde woningen Duinhuis en Duinvilla in Zuiderduin. In Noorderduin II maken ze hun comeback. Ook iedereen die weg was van de eerste fase van Noorderduin kan zijn of haar hart ophalen. In de tweede fase komen namelijk twee populaire woningen uit Noorderduin I terug: de Duintop en de Duinpan. Laatstgenoemde ook in een brede variant. Door de diversiteit aan maatvoering (van 123 – 178m2) is er zonder twijfel voor ieder wat wils. Hieronder vind je een aantal impressiebeelden per woning. Belangrijk: deze beelden zijn een impressie en derhalve kunnen er geen rechten aan ontleend kunnen worden. Vragen? Mail naar info@duin.nl.

DUINhuis 2.0

Duinhuis 2.0 is een 3-laagse eengezinswoning van circa 136 m2 en heeft een woonkamer met schuifpui. De woning heeft drie slaapkamers en een zolder met een heerlijk dakterras. De keuken is compleet en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Vloerverwarming op de begane grond zorgt voor een aangename warmte en de Villeroy & Boch badkamer zorgt voor ontspanning en luxe. Je vindt hier nog meer informatie over deze woning.

DUINHuis def1 DUINHuis def2 DUINHuis def3 DUINHuis def4

DUINvilla 2.0

De Duinvilla is een riante 2-laagse woning van ca. 178 mmet wel vier slaapkamers. De luxe woning heeft een ruime woonkamer met schuifpui en de begane grond beschikt over vloerverwarming. De badkamer is voorzien van kwalitatief hoogwaardig Villeroy en Boch sanitair en beschikt over een bad, douche en toilet. Je vindt hier nog meer informatie over deze woning.

DUINvilla def1 DUINvilla def2 DUINvilla def4

DUINpan breed

De Duinpan breed is een 3-laagse hoek- of tussenwoning van circa 144 m² met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en 1 op de zolder. Tevens is er op zolder een wasruimte en op de eerste verdieping een extra berging aanwezig. De woning heeft standaard een uitbouw van 1,20m en er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond. De prachtige badkamer inclusief bad, douche, toilet en tegelwerk van Villeroy & Boch zorgt voor een luxe uitstraling. Je vindt hier nog meer informatie over deze woning.
Duinpan def 1 Duinpan def 2 Duinpan def 3 Duinpan def 4

DUINtop

De Duintop is een woning van circa 123 m² en heeft 3 slaapkamers en een zolder. De woning beschikt over vloerverwarming op de begane grond en is voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast zorgt de badkamer inclusief bad, douche, toilet en tegelwerk van Villeroy & Boch voor extra comfort. Je vindt hier nog meer informatie over deze woning.
Duintop def 1 Duintop def 2

De VON-prijzen variëren van €307.000 – €577.000,-. Goed om te weten: dit zijn vanaf prijzen voor de Duintop en Duinvilla. Bij deze prijzen is een complete keuken en luxe badkamer inbegrepen. Optioneel kunnen je als koper(s) kiezen uit vele mogelijkheden om zo je woning in Noorderduin II helemaal naar wens te maken. Kun je niet wachten om de woningen in het echt te bewonderen? DUIN heeft twee modelwoningen beschikbaar die op afspraak bezocht kunnen worden. Of kom langs tijdens ons Open Huis! Iedere eerste zaterdag van de maand (mits anders gecommuniceerd) ben je welkom in onze modelwoning aan Duinstraat 31 voor meer informatie over onze projecten. DUIN zal ook aanwezig zijn tijdens de Woonexpeditie van Almere Poort op 10 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Tot dan!