Blog

Blog

Al Mare 28: Winter Wonder Duinland

Al Mare 28: Winter Wonder Duinland

Dat moment dat DUIN bedekt was met sneeuw en we werden betoverd. | 4 januari 2018

Wie droomt er nou niet van een witte kerst? Daar zijn zelfs liedjes over gemaakt! Helaas was het in 2017 twee weken vóór kerst al hartstikke wit in Nederland. Dat maakte de sneeuwpret in DUIN er overigens niet minder op!


Onze eerste winter in DUIN (2014/2015) hadden we één luttele dag een kleine laag sneeuw. Zeker toen er nog geen huizen stonden, en er alleen duinen lagen, was het natuurlijk de ultieme sleetjerijddroom geweest voor Vincenzo en Fehla als het gehele gebied bedekt was onder een dikke laag sneeuw. Helaas was de sneeuw in die eerste winter niet om over naar huis te schrijven. Vorige winter hadden we één dag aardig wat sneeuw en konden we van de duinen roetjsen.

Maar zoals begin december 2017 hadden we het hier nog niet gezien. Wat een pret met al die sneeuw, die DUIN omtoverde tot een heus wintersportgebied. Waardoor we nu met zekerheid kunnen zeggen dat DUIN je zowel in de zomer als in de winter een vakantiegevoel bezorgt. Zoals Helga hier ook nog eens uitstekend verwoordt in een reportage van Omroep Flevoland.

Ja, we wonen warempel in een Winter Wonder Duinland. Check hieronder maar eens de bonte verzameling foto’s, gemaakt door trotse en gelukkige DUINbewoners. Fijne feestdagen allen!