Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Nieuws

Deze zomer met de Veerdienst Almere Muiderzand naar de Stelling van Amsterdam!

Deze zomer met de Veerdienst Almere Muiderzand naar de Stelling van Amsterdam!

23 februari 2016

Deze zomer niet alleen Veerdienst Amsterdam maar ook Veerdienst Almere! De veerdienst vaart van woensdag 20 juli tot en met zaterdag 20 augustus van woensdag tot en met zaterdag om 13:15 naar Pampus of het Muiderslot. Ook in de meivakantie, donderdag 5 mei en zaterdag 7 mei is een afvaart. Evenals in de herfstvakantie op donderdag 20 oktober en zaterdag 22 oktober.


Uw bezoek met de veerdienst vanuit Almere

Het bezoek aan 1 van beide locaties duurt 2,5 uur; om ongeveer 17:45 meert de veerboot weer af in de marina. Kaarten kopen kan onderaan de pagina.

Uw fiest mag ook mee

U kunt ook uw fiets meenemen aan boord, en vanaf Muiden terugfietsen. Het meenemen van fietsen is gratis.

Schoolreisje vanuit Almere naar het Muiderslot of Pampus

Ook scholen zijn van harte welkom op de veerdienst. Meevaren mee de reguliere veerdienst is een mogelijkheid, maar scholen kunnen op afspraak ook om 09:00 afvaren. Hiervoor geldt wel een minimum van 50 personen. Op maandag kan het Muiderslot ook worden bezocht. Dit kan het gehele seizoen van 2 april t/m 30 oktober. Scholen kunnen op de heenreis een educatief programma aan boord doorlopen, ter voorbereiding op het bezoek aan het museum.

Vertrek van de Veerdienst

De veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger vanuit de haven Marina Muiderzand. Munten voor het uitrijden van de haven zijn te krijgen op het schip of bij de receptie van de haven. Het adres voor uw tomtom is IJmeerdijk 4, Almere.