De Boei

De Boei

Uitverkocht

Wonen in de duinen, nabij het strand? Dat kan vanaf medio 2017 in de luxe vrije sector huurappartementen in het appartementencomplex “De Boei” in Kop Zuid. Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

De Boei

De 57 appartementen in het complex “De Boei”, welke nu in aanbouw zijn, liggen verdeeld over negen verdiepingen en hebben een oppervlakte van 70 of 75 m2. Ze worden gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en bieden allemaal twee slaapkamers, een ruime, lichte woonkamer en een heerlijke buitenruimte. De transparante balkons zorgen voor een maximale beleving van de schitterende omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een luxe, open keuken, badkamer (Villeroy & Boch), toilet en een berging met wasmachine en droger aansluitingen. Op de 9e verdieping worden vier unieke topappartementen gerealiseerd met elk een eigen riant dakterras van circa 30 m2.

In de ondergelegen parkeergarage huur je je eigen parkeerplaats. Vanuit deze parkeergarage heb je rechtstreeks toegang tot het appartementencomplex.

De Boei
Neem contact op